Mehriban Əliyeva Türkiyə Prezidentini və xanımını təbrik edib

Azərbaycanın Birinci vitse-prezidenti Mehriban Əliyeva instaqram hesabında Türkiyə Respublikasının Prezidenti Rəcəb Tayyib Ərdoğanın prezident seçkilərində əldə etdiyi qələbə ilə bağlı paylaşım edib.

Paylaşımda deyilir: “Сənab Rəcəb Tayyib Ərdoğanı və əziz bacım Əminə xanımı qələbə münasibətilə səmimi-qəlbdən təbrik edirəm! Qoy xalqlarımızın qardaşlığı əbədi və sarsılmaz olsun! Bütün Türkiyə xalqına möhkəm cansağlığı, xoşbəxtlik və sülh arzu edirəm. Uca Allah Azərbaycanı və Türkiyəni qorusun!”.

635x100

Şərhlər

Cəmşid Dərələyəzli 2023-05-29 09:14:10

Gözün aydın Türkiyem. Bu zafer tekce Türkiyenin yok, Azerbaycanın, Türk dünyasının, tüm islam aleminin ve dostlarımızın zaferi oldu. Sizde olan seçimlere katkımız dışında olsak da, amma bir millet olduğumuz için Azerbaycandan bu seçime bütün kompaniya sürecinde kayıtsız kalamadık. Kimimiz dualarımızla, kimimiz de çok böyük hakaretlere meruz kalmamıza reğmen sosial şebekelerdeki paylaşmalarımızla bu seçimde dolayısı ile iştirak etdik. Pişman da deyilik. Helalı xoşunuz olsun. Bir daha gözümüz aydın olsun. Kazamız da mübarek olsun.

Türk Turan 2023-05-29 00:09:47

Amin, mehriban Mehriban xanım!

Son yazılar