ƏRDOĞANDAN İSTANBULDA ZƏFƏR ÇIXIŞI - “Ölkəmizi bizə əmanət edən hər kəsə minnətdaram!” + VİDEO (Yenilənib)

“Özünün və uşaqlarının gələcəyi üçün seçkilərə gedən xalqımıza, qarşıdakı 5 ildə ölkəmizi bizə əmanət edən hər kəsə minnətdaram”.

“Report”un Türkiyəyə ezam olunmuş əməkdaşının verdiyi məlumata görə, bunu Türkiyə Respublikasının Prezidenti Rəcəb Tayyib Ərdoğan xalqa müraciəti zamanı deyib.

O qeyd edib ki, prezident seçkilərinin ikinci turu xalqın iradəsi ilə tamamlanıb: “İki bayram arasında bizə demokratiya bayramı yaşadan xalqıma təşəkkür edirəm. Özünün və uşaqlarının gələcəyi üçün seçkilərə gedən xalqımıza, qarşıdakı 5 ildə ölkəmizi bizə əmanət edən hər kəsə minnətdaram. 21 ildir layiq olduğumuz kimi, bundan sonra da Türk xalqına layiq olmağa çalışacağıq”.

635x100

Şərhlər

Cəmşid Dərələyəzli 2023-05-28 23:00:15

Gözün aydın Türkiyem. Bu zafer tekce Türkiyenin yok, Azerbaycanın, Türk dünyasının, tüm islam aleminin ve dostlarımızın zaferi oldu. Sizde olan seçimlere katkımız dışında olsak da, amma bir millet olduğumuz için Azerbaycandan bu seçime bütün kompaniya sürecinde kayıtsız kalamadık. Kimimiz dualarımızla, kimimiz de çok böyük hakaretlere meruz kalmamıza reğmen sosial şebekelerdeki paylaşmalarımızla bu seçimde dolayısı ile iştirak etdik. Pişman da deyilik. Helalı xoşunuz olsun. Bir daha gözümüz aydın olsun. Kazamız da mübarek olsun.

Son yazılar