MÜZƏFFƏR AZƏRBAYCAN ORDUSU DAHA 16 KƏNDİ İŞĞALDAN AZAD ETDİ! - Xocalı da düşməndən təmizlənməyə başladı!

"Müzəffər Azərbaycan Ordusu Füzulinin Yuxarı Veysəlli, Yuxarı Seyidəhmədli, Qorqan, Üçüncü Mahmudlu, Qacar, Divanalılar, Cəbrayılın Yuxarı Məzrə, Yanarhac, Qubadlının Qəzyan, Balasoltanlı, Mərdanlı, Zəngilanın Beşdəli, Xocalının Qarabulaq, Moşxmaat, Xocavəndin Ataqut, Tsakuri kəndlərini işğaldan azad etmişdir. 

Eşq olsun Azərbaycan Ordusuna! Qarabağ Azərbaycandır!"

Bu barədə Prezident, Ali Baş Komandan İlham Əliyev özünün rəsmi “Twitter” hesabında bildirib.

635x100

Şərhlər

Qarabag Azerbaycandir! 2020-11-07 13:26:38

Xocali! Bu ad ozunde dehseti kederi soyqirimi xatirladir mene. O soyuq fevral gecesi nelere sahid oldun neler yasadin torpagin qanla doldu Xocalim! Sukur ki bu gun azad olmagin ilk addimlarini muzeffer ordumuzla yasamaga basladin. Yeqin ki sevinirsen sende bizim kimi. Bu isgal senin ucun de asan olmayib bilirem. Sen o gece cox dehsetin sahidi oldun ustunde gezen isgalcilara nifret etdin bizi hesretle gozledin. O torpaqdan analarin qucaginda sag qalan korpeler indi senin yanina gelir. 30 il bundan evvel insan nalelerine aglayan Xocalim indi sevin insallah qayidiriq. Ve sen yene de aglayirsan bu defe ise sevinc goz yaslari. Bu muharibe zamani meni en cox sevindiren xeber Xocalida soyqirim toredenlerin cezasina catmagi oldu. Cunki o vehsilikler tarix boyu unudulmaz unudula bilmez. Ve Allahin edaleti. Cox sevinirem Ve sevincimin heddi hududu yoxdu. Eziz xocalilar sizi tebrik edirem bilirem sizin ucun o yerlere qayitmaq ne qeder sevincli olsa da bir o qeder kederlidir. Cunki ezizleriniZ gozlerinizin onunde vehsicesine olduruldu. Artiq dusmen gucumuzu gordu. Sukur bu gune. Allah ordumuzu qorusun. Amin!

OQTAY 2020-11-07 13:10:02

Ali BAS Komandanmiz,Allah ,Sizden razi olsun!!!Men hemise,Az.politkada qeyd etmisem,Azerbaycan Turklerin icinde(10+40+0.7+2)umumilikde 55 milyonun,Lideri Ilham Eliyev cenablaridir!!!Esq olsun Sizlere!!!

Son yazılar